Veelgestelde vragen

Wat kan Circularmonster voor ons als organisatie betekenen?

Organisaties voeren via Circularmonster hardware af, u betaald niet ons maar wij betalen u! Daarbij ontvangt u altijd een gecertificeerde Data Wipe én bent verzekerd van een meest data veilige afvoer. Daarbij adviseren wij u graag over de verschillende manieren van hardware afvoeren en restwaarde optimalisatie.

Hoe optimaliseert Circularmonster de restwaarde van afgeschreven IT?

Met een netwerk van meer dan 100 Refurbishers, ITAD bedrijven met voornamelijk de focus op voorraadhoudende partijen ontvangen wij een hogere restwaarde voor dezelfde hardware. Daarbij bieden wij het Shared Revenue model aan, waarbij wij zelfs de hardware per stuk voor u kunnen verkopen. Bel gerust eens op om de mogelijkheden door te nemen.

Hoe veilig is het afvoerproces?

Dataveiligheid staat bij ons centraal, doordat wij hogere restwaardes uit de hardware ontvangen blijft er meer geld over voor een veilige afvoer. Dat betekend dat wij standaard Data Wipe met een certificaat. Dat kan zelfs bij u op locatie, zodat u 100% zeker bent dat de data niet op straat komt te liggen.

Wie draagt zorg voor het transport van de hardware?

Dat regelen wij. Of het nu gaat om één doos of meerdere pallets, rolcontainers of een complete inboedel, wij komen desgewenst bij u op locatie om te inventariseren of laten de hardware direct ophalen.

Welke hardware komt in aanmerking?

Onze dienstverlening is doorgaans het meest interessant vanaf 10 stuks. Of dit nu printers, monitoren of servers zijn, wij helpen u graag met de verkoop van de hardware. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van grote hoeveelheden laptops, telefoons, een compleet datacenter. Doorgaans kunnen wij 30-40% meer restwaarde bieden voor dezelfde hardware.